Els Plats de Porc i Cervesa
Tasta els plats elaborats amb porc i cervesa artesana als restaurants de Manlleu i omple la butlleta per participar al sorteig d’un vol en globus per a dues persones. Més informació aquí.
Molta sort!
![](https://porcicervesa.cat/wp-content/uploads/2022/09/foto_manlleuet.jpg)
Manlleuet Cerveseria Restaurant
Moules & Frites
(Musclos a l’estil belga amb cervesa)
Ingredients: Musclos, cervesa, api i ceba.
Moules-frites es un plat molt popular a Bèlgica, hi ha diferents maneres de cuinar-lo: amb nata, amb vi blanc, a la marinera, a l’allet, etc.
La recepta que presentem es molt fàcil d’elaborar: musclos cuits el vapor amb cervesa, api i ceba, acompanyat de patates fregides.
És ideal maridar-lo amb cervesa.
![](https://porcicervesa.cat/wp-content/uploads/2022/09/foto_cal-batlle.jpg)
Restaurant Cal Batlle
Reconstrucció del braó de porc a baixa temperatura amb cervesa negra, cremós de patata i botifarra del perol
Ingredients: Braó de porc, verdures i cervesa negra.
En primer lloc rostim a baixa temperatura unes cinc hores el braó amb verdures (ceba, pastanaga, porro…)
Un cop tenim la carn freda, la separem i deixem els ossos rostint amb les verdures, hi agfegim la cervesa negra, deixem que faci “xup-xup” i tot seguit ja podem emplatar el braó amb la seva salsa.
![](https://porcicervesa.cat/wp-content/uploads/2022/09/foto_ca-lermita.jpg)
Restaurant Ca l'Ermità
Cansalada a baixa cocció amb reducció de cervesa IPA del Montseny
Ingredients: Cansalada virada i cervesa IPA del Montseny.
Macerem la cansalada durant 24 hores en cervesa del Montseny, ceba i all.
La coem a baixa temperatura durant 8 hores.
Ho acabem amb una reducció dels sucs del rostit.
Ho passem a la brasa.
Lourdes / Puig-Agut BT 104
638 11 54 01
![](https://porcicervesa.cat/wp-content/uploads/2022/09/logo_ca-lermita.jpg)
![](https://porcicervesa.cat/wp-content/uploads/2022/09/foto_thymus.jpg)
Restaurant Thymus
Llom de porc de cal Rovira marinat, col llombarda cuinada amb cervesa del Montseny
Ingredients: Llom, cervesa del Montseny, col llombarda fermentada.
Partim d’un producte excel·lent com és el porc de cal Rovira. En aquest cas el llom, que el marinem amb koji perquè guanyi tendresa i gust.
L’acompanyem amb el que hi ha a l’hort ara mateix: la col llombarda, que cuinada amb cervesa del Montseny genera la màgia d’aquests tres ingredients, reforçats amb la col llombarda fermentada: el xucrut.
![](https://porcicervesa.cat/wp-content/uploads/2022/09/foto_torres-petit.jpg)
Restaurant Torres Petit
Gran costellam a la brasa
Ingredients: Costellam de porc, patates i salsa barbacoa.
Fem una primera cocció durant tota la nit a baixa temperatura, per tal que la carn quedi melosa i tendra.
Fem una segona cocció acabant a la brasa.
Ho acompanyem amb patates al caliu i salsa barbacoa.
Passeig Sant Joan, 40
93 850 61 88
![](https://porcicervesa.cat/wp-content/uploads/2022/09/logo_torres-petit.jpg)
Aquest any, diferents establiments de restauració de Manlleu elaboraran un plat especial durant el cap de setmana de la Fira del Porc i la Cervesa.
Si aneu a aquests restaurants i demaneu aquest plat els dies 30 de setembre i 1 i 2 d’octubre, entrareu en el sorteig d’un vol en globus per a 2 persones.
Per participar-hi, heu d’omplir la butlleta que us facilitaran a cada restaurant.
El sorteig tindrà lloc el dia 6 d’octubre a les 9 del matí al LAB Espai Coworking de Manlleu, al carrer del Prior Tarafa, 11.
Hi poden participar totes les persones majors d’edat.