Participa-hi!

Oberta la contractació d’espais i estands per participar a la FIRA GASTRONÒMICA PORC I CERVESA! Si esteu interessats en participar en aquesta edició, que es farà del 29 de setembre a l’1 d’octubre, podeu fer la vostra sol·licitud i/o contactar amb els gestors de la fira, abans del 30 de juliol!

Aquest any la fira mantindrà el mateix format que al 2023, per tant participareu en una fira-mercat amb estands de fusta a la zona central, i la imatge de fira-market de les últimes edicions.

Podeu fer la vostra sol·licitud a través d’aquest enllaç TRAMIT SOLICITUD PARTICIPACIÓ A LA FIRA, i, si teniu dubtes, podeu contactar directament amb els gestors professionals de cada sector, que contractem per tal que s’encarreguin de la captació d’empreses, activitats i productes de talent i qualitat a la fira, amb l’objectiu de cuidar-vos i aconseguir un programa d’actes i una oferta gastronòmica amplia i de qualitat per als visitants.

Expositors presencials a la fira excepte cervesers artesans (cansaladers, xarcuters, mercat agroproductors, restaurants, rostidors, fodtrucks...)

ALBA BRUGUERA I MARTA MORAL, de FOOD & MEDIA
albabruguera@foodandmedia.cat – 680 312 361
martamoral@foodandmedia.cat – 686 086 559

Cervesers presencials a la fira

ALBERT SANCHEZ, DE LA COMPANYIA CERVESERA MONTSENY
albert4sanchez@gmail.com – 630 26 15 81

Activitats gastronòmiques

DAVID SANGLAS
dsanglas@gmail.com – 620 47 66 92

Restaurants locals participants en la promoció de restaurants a la fira (no presencials, campanya de promoció vinculada a fira)

LAIA CASADEVALL, de LA RITA COMUNICACIÓ
info@larita.cat – T 938 856 316 / M 695 946 162

Desitgem que la proposta us agradi i ens veiem aviat a fira!