+ Tastets de porc i cervesa als comerços, restaurants i bars de Manlleu; i especialment a...

— Menú literari del Porc i la Cervesa, a la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA.
Una selecció de llibres de gastronomia, productes del porc, elaboració de cerveses i delicatessen literàries.
Viu el Porc i la Cervesa tot l’any amb els llibres de la biblioteca.

Hora Horari:
Matins: dimarts, divendres i dissabtes, de 10 a 13.30 h.
Tardes: de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.00 h.

Lloc C. del Pont, 16-18, 2ª planta. bibliotecamanlleu.cat

— Beive hamburgueseria.

Lloc Av. Puigmal, 80 – Tel. 93 513 38 53

Menú El 30 de setembre i els dies 1 i 2 d’octubre; a l’establiment o be per emportar:
Hamburguesa del Porc i la Cervesa: pa cruixent rodó, enciam, tomàquet, encenalls de pernil ibèric, ou ferrat i hamburguesa de porc amb formatge de 200 g.

Info Preu: Preu: 9,25 €
I si la vols acompanyar amb una canya de barril 10,50 €!

— Cerveseria Restaurant El Manlleuet.

Lloc Pl. Fra bernadí, 23 – Tel. 93 851 73 89 – manlleuet.cat

Menú Dijous 30 a les 20.00 h.:
“Meet the Brewer” amb Basqueland (millor cervesera de l’Estat espanyol 2021 i una de les 10 millors d’Europa), a càrrec de Rafa Iglesias, representant de l’Estat espanyol.
Dissabte 2 i diumenge 3, de 12.00 a 14.00 h.:
Vermuts musicals amb Manlleuet Jazz Quartet.
Degustació de vermuts catalans.
Oferta variada de tapes i tastets de productes del porc.
Diumenge 3 a les 19:30 h.:
Comença l’Oktober Tast del Manlleuet, amb l’actuació de Fabio Canu (cantautor italià, un dels millors intèrprets del country i el western europeu).
Gerra de cervesa + Bretzel + Tapes, fins al 31 d’octubre.
Tot el cap de setmana, per dinar i sopar: menú i tastets de productes del porc maridats amb cerveses de la nostra botigueta.

— Crep-elles.
Veniu a tastar el nostre plat especial.

Hora Horari: A partir de les 19.00 h.

Lloc Pl. Fra Bernadí, 26 – Tel. 93 851 13 70 / 628 36 14 90.

Menú Crep de barbacoa (per menjar al restaurant o per emportar):
Barreja de carn de porc i vedella amb ruca, emmental, ceba caramel·litzada i salsa barbacoa.

— Hotel Restaurant Torres.

Lloc Pg. Sant Joan, 40 – Tel. 93 850 61 88 – hoteltorresmanlleu.com

Menú Menú de porc, al restaurant, els dies 1 i 2 d’octubre.
Primers: croquetes de pernil o favetes amb bicolor de botifarres.
Segons: tira de costella de porc a la brasa, o filet d’ibèric amb salsa de ceps, o paella amb ceps i botifarra.
Postres, pa, vi, aigua o cervesa inclosa.
Preu: 19,90 €.
També podreu tastar o emportar-vos a casa tapes de:
tira de costella a la brasa o filet de porc ibèric amb salsa de ceps
(8 € / tapa).

— Restaurant Cal Batlle.

Lloc Av. Pirineus, s/n. – Tel. 93 851 20 72 – restaurantcalbatlle.com

Menú Divendres 1 al vespre, dissabte 2 al migdia i vespre, i diumenge 3 al migdia, trobareu la carta de sempre amb plats elaborats amb porc: daus de peu de porc; farcells de bacó amb tres botifarres, poma i ratafia; pernil ibèric de glà amb coca torrada…
També tenim llom, cansalada, botifarra, botifarra negra i del perol, galta de porc filetejada, peus de porc… a la brasa! I secret, galta, lagarto i pluma de porc ibèric.
I no us perdeu la galta i els peus de porc a la cassola.
Us en llepareu els dits.

Info Plats per emportar o per menjar al restaurant.
Cal fer reserva al 93 851 20 72. No fem servei a domicili.

— Restaurant Can Rusiñol.

Lloc Ctra. de Manlleu a la Gleva, km. 21 — Tel. 645 151 212 – 936 064 115 – coloniarusinol.com/restaurant_can_rusinol

Menú — Musclos en escabetx de cervesa.
— Costellam de porc ibèric a baixa temperatura amb emulsió de cervesa negra i regalèssia.
— A escollir de la carta.
Beguda a escollir, producte d’Estrella Galicia, cafès i infusions.

Info Preu: 25 €.
Per emportar o per consumir al restaurant (amb reserva prèvia).

— Restaurant Sambucus.
Veniu a tastar el nostre plat especial.
També podreu maridar el vostre àpat amb cerveses artesanes Pilster i gaudir d’un aperitiu gratuït, per a tots els clients, de llardons del Mercat Municipal de Manlleu.

Hora Horari: De les 13 a les 16 h.

Lloc C. Pintor Guardia, 6 (Edifici Mercat Municipal) — sambucus.cat

Menú Costellam de porc amb reducció de cervesa negra porter.

Info Preu: 8’50 €.
Reserves per telèfon o WhatsApp al 622 918 169.

Altres activitats

— Jornades de portes obertes al Museu del Ter.
El Museu del Ter organitza dos dies de portes obertes. La jornada és una fantàstica oportunitat per visitar, de manera gratuïta, les tres exposicions permanents i les instal·lacions del Museu.

Lloc Museu del Ter.

Hora Horari: 2 i 3 d’octubre, de les 10 a les 14 h.

Info Activitat gratuïta.

— Visita guiada a l’exposició “Ocellots del Ter. El ocells del Ter de Manlleu, d’Instagram al museu”.
Darrera ocasió per visitar aquesta exposició, que es tancarà definitivament el dia 3 d’octubre.

Lloc Museu del Ter.

Hora Horari: 2 i 3 d’octubre, a les 11 h.

Info Places limitades, accés gratuït.