Dijous 30

— Taller La cuina del porc, amb Les cuineres de Sils.
Taller de cuina per aprendre a fer llonza llaminera de porc amb salsafins i bunyols de poma i greixons. Les cuineres de Sils, un col·lectiu nascut el 1992 amb l’objectiu de recuperar la memòria històrica gastronòmica, ens aportaran el seu coneixement per crear aquestes receptes tradicionals amb porc.

Hora Horari: de les 19 a les 20.30 h.

Lloc Espai: Aula de cuina del Mercat Municipal de Manlleu.

Aforament Aforament màxim: 15 persones, places limitades

Info Preu / entrades: 5 €/persona.

Inscriu-te aquíEntrades exhauridesProperament obrim inscripcions

— “Meet the Brewer” amb Basqueland.
Basqueland (millor cervesera de l’Estat espanyol 2021 i una de les 10 millors d’Europa).
A càrrec de Rafa Iglesias, representant de l’Estat espanyol.

Hora Horari: a les 20 h.

Lloc Espai: Cerveseria Restaurant El Manlleuet.

Info Preu / entrades: 10 €/persona.
Més informació: Tel. 93 851 73 89.