Dijous 30
— Taller La cuina del porc, amb Les cuineres de Sils.
Taller de cuina per aprendre a fer llonza llaminera de porc amb salsafins i bunyols de poma i greixons. Les cuineres de Sils, un col·lectiu nascut el 1992 amb l’objectiu de recuperar la memòria històrica gastronòmica, ens aportaran el seu coneixement per crear aquestes receptes tradicionals amb porc.
Horari: de les 19 a les 20.30 h.
Espai: Aula de cuina del Mercat Municipal de Manlleu.
Aforament màxim: 15 persones, places limitades
Preu / entrades: 5 €/persona.
— “Meet the Brewer” amb Basqueland.
Basqueland (millor cervesera de l’Estat espanyol 2021 i una de les 10 millors d’Europa).
A càrrec de Rafa Iglesias, representant de l’Estat espanyol.
Horari: a les 20 h.
Espai: Cerveseria Restaurant El Manlleuet.
Preu / entrades: 10 €/persona.
Més informació: Tel. 93 851 73 89.